به دنبال راه اندازی وبسایت آموزشی هستید، اما نمیدانید کار خود را از کجا آغاز کنید؟ دانش زیادی دارید و تصمیم به برگزاری دورههای آنلاین در بخشهای مختلف دارید؟ در این بخش از مقالههای سئومپ میتوانید با نحوه ایجاد دورههای آموزشی آنلاین در وردپرس آشنا شوید.
پیش از انتخاب افزونهها و پوسته برای وبسایت خود، بهتر است تا درباره نوع دوره و موارد دیگر مرتبط با آن، فکر کنید. در ادامه به مواردی که معمولا در دورههای آموزشی مدنظر قرار میگیرند اشاره میکنیم:
طرح کلی دوره: یکی از مهمترین مواردی که باید درباره آن فکر کنید، طرح کلی دوره است. شما باید بدانید ساختار دورههای شما برای ارائه آموزشها و درسها چگونه خواهد بود و به چه ویژگیهایی نیاز دارد. در صورت عدم درک درست این بخش ممکن است روش اشتباهی را برای راهاندازی سایت خود انتخاب نمایید.
نوع محتوا: تفاوتهای زیادی بین آموزشهای متنی و تصویری (ویدیویی) وجود دارد که بهتر است قبل از راه اندازی وبسایت خود نکات مثبت و منفی هر کدام را بررسی کنید.
محدودیتهای دوره: قرار دادن دورههای آموزشی رایگان به دلیل عدم نیاز به ناحیه کاربری، آسانتر میباشد. با این حال برای اینکه روی کاربران وبسایت خود کنترل کافی داشته باشید لازم است تا محدودیتهایی را اعمال نمایید. این محدودیتها و نحوه کارکرد آنها را باید پیش از راهاندازی سایت خود مشخص کنید. به عنوان مثال میتوانید برخی آموزشهای خاص را در صورتی که کاربران پیش نیازهای آنها را گذرانده باشند، در دسترسشان قرار دهید.
اکنون با پیش نیازهای ساخت یک وبسایت جهت ارائه دورههای آموزشی آشنا شدید. در ادامه افزونهها و پوستههایی که برای ساخت وبسایتهایی با این موضوع مناسب و کاربردی هستند را به شما معرفی میکنیم.
افرونه های مناسب برای ایجاد دورههای آموزشی آنلاین در وردپرس
در حال حاضر افزونههای زیادی برای راه اندازی دورههای آموزشی در وبسایتهای وردپرسی وجود دارند. با این حال ما سعی کردیم تا بهترین آنها را به شما معرفی نماییم.
۱- افزونه Sensei
افزونه Sensei توسط گروه WooThemes تولید و عرضه شده است. این گروه افزونه معروف ووکارس را نیز ارائه کرده است. از این رو Sensei سازگاری بسیار خوبی با پوستهها و افزونههای این شرکت دارد. علاوه بر آن این افزونه از قابلیتهای زیادی برای ایجاد دورههای آموزشی مجازی برخوردار میباشد که میتوانید آنها را به سلیقه خود سفارشی سازی کرده و روی سایت قرار دهید.
قیمت افزونه Sensei در حال حاضر ۱۲۹ دلار است.
۲- افزونه WPCourseware
WPCourseware از دیگر افزونههای کاربری برای ایجاد دورههای آموزشی در وبسایت شماست. از طریق این افزونه میتوانید محتوای آموزشی خود را با مدیریت کامل و دقیق روی کاربران در دسترس آنها قرار دهید. افزونه WPCourseware از آزمونهای نوشتاری و دیداری نیز پشتیبانی میکند که ویژگی مهمی برای بسیاری از افراد به حساب میآید.
قیمت افزونه WPCourseware در حال حاضر ۹۹ دلار است.
۳- افزونه LearnPress
افزونه LearnPress بر خلاف دو افزونه قبلی رایگان است. از طریق این افزونه میتوانید دورههای مجازی خود را ایجاد و مدیریت نمایید. همچنین میتوانید ویژگیهای بیشتری را از طریق خرید افزونههای جانبی به LearnPress اضافه کنید که در برخی موارد هزینههایی دارند.
۴- افزونه Zippy Courses
این افزونه نیز ویژگیهای مفیدی برای ایجاد دورههای آموزشی دارد. پس از ایجاد دورههای آموزشی خود از طریق Zippy Courses میتوانید ویژگیهای دورهها را تغییر داده و آنها را مدیریت کنید. از نقاط قوت این افزونه میتوان به سیستم بازاریابی ایمیلی آن اشاره کرد. یک تحلیلگر اطلاعاتی روی Zippy Courses وجود دارد که آمار مربوط به دورههای آموزشی را به شما نمایش میدهد.
قیمت افزونه Zippy Courses در حال حاضر ۹۹ دلار است.
۵- افزونه LearnDash
افزونه LearnDash وبسایت وردپرسی شما را به یک سیستم آموزشی کامل و حرفهای تبدیل میکند که قادر است اکثر نیازهای شما را برآورده سازد. با کمک این افزونه میتوانید دورههای آموزشی خود را ایجاد کرده و هر کدام را در دستهای خاص قرار دهید. مدیریت آسان و رابط کاربری ساده از جمله نقاط قوت این افزونه به حساب میآیند.
قیمت افزونه LearnDash در حال حاضر ۱۳۹ دلار است.
۶- افزونه LifterLMS
یکی دیگر از افزونههای رایگان برای ایجاد دورههای آموزشی در وردپرس LigterLMS میباشد. البته نسخه پرمیوم این افزونه نیز وجود دارد که باید برای تهیه آن مبلغی را پرداخت نمایید ولی اگر به ویژگیهای آن نیاز نداشته باشید، نسخه ساده این افزونه نیز کار شما را راه میاندازد، چرا که با LifterLMS میتوانید به راحتی دورههای آموزشی خود را ایجاد و مدیریت نمایید.
پوسته مناسب برای ایجاد دورههای آموزشی آنلاین در وردپرس
همانطور که مشاهده کردید افزونههای زیادی برای وبسایتهای آموزشی آنلاین وجود دارند. در کنار این افزونهها، پوستههای زیادی نیز برای این منظور تولید و عرضه شدهاند. این پوستهها جذابیت بیشتری به وبسایت شما خواهند بخشید و در جذب مخاطبان نقش دارند. در ادامه چندتا از بهترین پوستهها برای وبسایتهایی با موضوع دورههای آموزش آنلاین را به شما معرفی خواهیم کرد. با سئومپ همراه باشید.
۱- پوسته WPLMS
این پوسته برمبنای بادی پرس (BuddyPress) ساخته شده است. با پوسته WPLMS امکان ایجاد دوره های آموزشی و مدیریت دانش آموزان را دارید. از جمله ویژگیهای این پوسته میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- وارد کردن آسان اطلاعات
- بیش از ۷۰۰ ظاهر متفاوت
- طراحی امن و مقیاس پذیر
- بخشهای آماری مختلف
- و …
۲- پوسته Academy
پوسته Academy امکانات لازم برای راه اندازی دورههای آموزشی آنلاین را دارا میباشد. علاوه بر آن امکان همگام سازی با ووکامرس نیز در این قالب وجود دارد که با توجه به محوریت دورههای آموزشی آنلاین اهمیت زیادی دارد. از جمله ویژگیهای این پوسته میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- طراحی واکنشگرا (Responsive)
- پنل تنظیمات پوسته
- همگام سازی با ووکامرس
- ستون های کناری نامحدود
- فرم دیدگاه گذاری
- و …
۳- پوسته Course Cats
پوسته Course Cats با اکثر افزونههای موردنیاز جهت راه اندازی دورههای آموزشی آنلاین، سازگار است. این پوسته ظاهر زیبایی دارد و ویژگیهای استفاده شده در آن کاربردی هستند. این پوسته نیز واکنشگراست بدین معنی که در تمامی دستگاهها و با هر رزولوشنی منطبق میباشد. از جمله ویژگیهای این پوسته میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- طراحی زیبا
- صفحات مخصوص محتوا ویدیویی
- پشتیبانی دقیق و سریع
- نصب آسان
- و …
۴- پوسته LMS
این پوسته برای وبسایتهای با موضوع دورههای آموزشی ایجاد شده است. از نقاط قوت آن میتوان شیوههای نمایش مختلف و سادگی این پوسته را نام برد. از جمله ویژگیهای این پوسته میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- پشتیبانی از BuddyPress
- فرم ارسال دیدگاه
- نمایش مختلف محصولات
- صفحه پروفایل اساتید
- و …
۵- پوسته CleverCourse
پوسته CleverCourse نیز برای ایجاد دورههای آموزشی مختلف مناسب است و از طریق آن میتوان آموزشهای خود در زمینههای مختلف را روی وبسایت خود قرار داده و آنها را مدیریت نمایید. از جمله ویژگیهای این پوسته میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ایجاد کویز
- دورههای آنلاین
- کویزهای آنلاین
- کارنامه
- و …
جمع بندی
ایجاد یک وبسایت با موضوع دورههای آموزشی آنلاین کار سختی نیست. تنها نیاز است در ابتدا درک درستی نسبت به آنچه میخواهید انجام دهید داشته باشید و سپس با انتخاب قالب و افزونههای موردنیاز مشغول به ایجاد وبسایت آموزشی خود شوید. امیدواریم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشد. در صورت بروز مشکل، سوالات خود را در قالب دیدگاه برای ما ارسال کنید.
سئومپ