وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا برای ساخت و تولید وب سایت ها تجاری و شرکتی و شخصی است. یکی از ویژگی هایی که این نوع از سیستم مدیریت دارد به صورت متن باز و یا به اصطلاح open source است و به این دلیل کاملا انعطاف پذیر است و می تواند خدمات یک وب سایت سنتی و یا سیستم مدیریت محتوا و حتی سیستم وبلاگ را به شما عزیزان ارائه کند. وردپرس دارای محیط بسیار آسان و کاربردی است و مدیریت و پشتیبانی وب سایت های وردپرسی کار راحتی است اما دارای نکاتی است که در این مطلب برای شما عزیزان عنوان می کنیم. در ادامه همراه ما باشید تا با پشتیبانیو مانیتورینگ وردپرس آشنا شوید.
برای عیب یابی و پشتیبانی سایت وردپرسی کارهای زیادی می توان انجام داد که مهمترین و اصلی ترین نکات پشتیبانی وردپرس را در این مطلب عنوان میکنیم.
ایجاد یک پشتیبانی کامل از سایت وردپرس:
در واقع اولین مرحله و اولین کاری که باید برای عیب یابی خطاهای وردپرس خود انجام دهید ایجاد یک پشتیبانی از سایت وردپرسی خود است. باید به این مورد توجه کرده باشید که اگر قبلا از افزونه پشتیبانی وردپرس استفاده کرده اید اطمینان حاصل کنید که این افزونه را در جای مناسبی ذخیره کرده ایید در مقابل حتی اگر از افزونه پشتیبانی استفاده نمی کردید باید نصب کنید. دقت کنید که اگر به بخش مدیریت وب سایت دسترسی ندارید بهتراست که پایگاه داده و فایل های خود را به طور دستی پشتیبانی کنید.
یکی از نکاتی که در هنگام بروز مشکل سایت بسیار مفید خواهد بود، backup است که اگر از سایت خود بک آپ گرفته باشید در صورت بروز مشکل و از بین رفتن سایت، سایت را به حالت قبل بر می گرداند. این موارد اولین و مهم ترین ابزار شما در برابر تهدید های امنیتی و هک ها است. استفاده از این ابزار های پشتیبانی باعث میشود تا سایت شما از خطر ها در امان باشد.
تبدیل تم وردپرس به تم پیش فرض:
در واقع ممکن است که تم وردپرس شما برای سایت شما مشکل به وجود آورد. برای این که متوجه بشوید که مشکل سایت شما از تم است یا خیر یکی از ساده ترین کار ها نصب یکی از تم های پیش فرض وردپرس است و به راحتی متوجه خواهید شد که مشکل به وجود آمده از تم شماست یا خیر.
اگر دسترسی به مدیریت وب سایت داشته باشد در قسمت نمایش بخش پوسته ها می توانید یکی از تم های پیش فرض وردپرس را انتخاب کنید و نصب کنید. اما ار دسترسی به مدیریت بخش وردپرس نداشته باشید برای تغییرتم سایت خودازطریقFTP عمل می کنید. برای این منظور باید از طریق سیستم FTP به وب سایت خود متصل می شوید و سپس از طریق مسیر wp-content / themes / folder تم مورد نظر خود را نصب می کنید.
بررسی تنظیمات خواندن:
اگر سایت خود را تازه طراحی کرده ایید اما سایت شما توسط موتور های جستجو گوگل ایندکس نشده است و در جستجو ها نمایش داده نمی شود اولین کاری که باید انجام دهید، تنظیمات خواندن سایت وردپرس خود را بررسی کنید. برای این که این نکته را بررسی کنید کافی است در قسمت تنظیمات بخش خواندن را کلیک کنید.
در این بخش اول بهتر است که بررسی کنید که تیک گزینه؛ از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند را نزده باشید، درغیر این صورت این تیک را بردارید تا سایت شما در موتور های جستجو گوگل ایندکس بخورد و نمایش داده شود.
پشتیبان گیری و حذف فایل htaccess:
یکی از بارز ترین دلایل خطای سرور داخلی، خرابی فایل htaccess است.این فایل درقسمت دایرکتوری سایت قرار دارد و برای رفع مشکل این فایل باید از طریق سیستم FTP به وب سایت خود متصل بشوید. به این نکته توجه داشته باشید که این فایل از فایل های پنهان است و این احتمال لازم است که FTP را برای فایل های مخفی خودتان تنظیم کنید. یکی دیگر از نکاتی که در حین رفع مشکل فایل htaccess باید دقت کنید، ابتدا از این فایل یک نسخه پشتیبان تهییه کنید و بعد از آن از سرور وب سایت خود حذف کنید.
بعد از انجام این کار کافی است که وارد سایت وردپرسی خود بشوید و در قسمت تنظیمات پیوند های یکتا بر روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کرده، این کار باعث می شود تا سایت وردپرسی شما دوباره به روز بشود و یک فایل جدید htaccess برای وب سایت شما ساخته می شود.
مسائل مربوط به ایمیل:
در واقع متاسفانه اکثر ارائه دهندگان وب سایت وردپرسی تنظیمات ایمیل را به درستی پیکربندی نمی کنند. این کار باعث ایجاد مشکل برای شما و کاربران شما در دریافت ایمیل از وردپرس می شود. این مورد به این معنی است که اگر افزونه فرم تماس در سایت خود دارید، نمی توانید ایمیل ها را به خوبی دریافت کنید و درواقع هیچ پیام اطلاع رسانی را نمیتوانید دریافت کنید. با توجه به این مورد درهنگام تنظیمات پیکربندی ایمیل وبسایت ها توجه بیشتری باید شود.
تمام نکاتی که دربالا گفته شده است دریچه کوچکی از دنیای بزرگ وردپرس و پشتبانی وردپرس است. اما تمام این موارد از مهم ترین و ملزوم ترین نکات بودند که در این مطلب گردآوری شده است.
راهنمایی پشتیبانی و مانیتورینگ وردپرس
- نویسنده : سئومپ
- وردپرس
- نظرات بدون دیدگاه
- تعداد بازدید245 نفر
در این مقاله می خوانید...
آیا برای شما مفید بود ؟
5/5
کانال تلگرامی سئومپ
پیج اینستاگرامی سئومپ
سئومپ