آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی

create-wordpress-shop
در این مقاله می خوانید...

آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی

تعداد زیادی از مشاغل اینترنتی به فروش خدمات یا محصولات می پردازند. یکی از پرترافیک ترین سایت های ایرانی و جهانی فروشگاه های آنلاین هستند. حجم زیادی از گردش مالی که در اینترنت اتفاق می افتد متعلق به همین فروشگاه هاست. برای فروش محصولات در اینترنت شما به یک بستر مناسب نیاز دارید تا بتوانید محصول خود را به مشتریان معرفی کنید. این بستر در وراقع همان فروشگاه اینترنتی است. برای ساخت یک فروشگاه می توانید از یک فروشگاه ساز استفاده کنید. ما در این مطلب یکی از ساده ترین، محبوب ترین و کاربردی ترین فروشگاه سازی که بر پایه وردپرس طراحی شده است را معرفی می کنیم. و مراحل ساخت یک فروشگاه را به صورت گام به گام با هم مرور خواهیم کرد پس با ما همراه باشید تا به کمک هم یک فروشگاه آنلاین را راه اندازی کنیم.

افزونه فروشگاه‌ساز ووکامرس (Woocommerce)

همانطور که می دانید افزونه های متعددی برای وردپرس طراحی شده است. حتما تا کنون برخی از این افزونه ها را در سایت وردپرسی خود نصب کرده اید. ووکامرس نیز یکی از افزونه ای کاربردی و پرطرفدار وردپرس است که به کمک آن میتوانید یک فروشگاه آنلاین را به سادگی و با سرعت راه اندازی کنید.

برخی از ویژگی‌های فروشگاه‌ساز ووکامرس

  • نداشتن محدودیت برای ثبت محصولات دانلودی و فیزیکی
  • قابلیت ثبت محصولات دانلودی مجاز و ارسال خودکار لینک به کاربران
  • قابلیت ایجاد بی‌نهایت محصول فیزیکی و دانلودی
  • امکان تعریف نامحدود دسته‌بندی‌های محصولات
  • امکان ثبت یک محصول در دسته‌بندی‌های متعدد
  • امکان داشتن گالری تصویر برای هر محصول
  • امکان زوم کردن تصاویر محصولات برای مشتریان
  • دارای پنل مدیریتی آسان و کاربردی
  • ثبت بدون محدودیت مطالب و اخبار با استفاده از سیستم مدیریت محتوا
  • دارای فرم های ارسال اطلاعات متعدد برای استفاده در بخش های مختلف سایت
  • امکان تعریف هزینه های پست
  • امکان نظردهی و امتیاز دهی ستاره ای به محصولات از سوی مشتریان
  • امکان مشخص کردن محصولات پر فروش
  • امکان نمایش آخرین محصولات
  • امکان استفاده از تبلیغات اینترنتی
  • پشتیبانی از واحدهای پولی متفاوت نظیر ریال و تومان
  • و بسیاری امکانات دیگر …

نصب و فعالسازی افزونه

برای راه اندازی فروشگاه آنلاین خود، ابتدا باید افزونه ووکامرس را دانلود و نصب کنید. برای اینکار می توانید با استفاده از مخزن وردپرس و یا دیگر سایت های ارائه دهنده افزونه های وردپرس، این افزونه را دانلود کرده و در سایت خود نصب و فعالسازی کنید. پس از اینکه افزونه نصب شد بخش های جدیدی به سایت شما اضافه می شود. در ادامه به معرفی و شرح هر بخش می پردازیم.

ووکامرس

نخستین منویی که با نصب افزونه ووکامرس به سایت شما اضافه می شود منوی ووکامرس است. در این منو می توانید به موارد مختلفی همچون: گزارش‌ها، تنظیمات کلی افزونه، سفارش‌ها، وضعیت فروشگاه، افزونه‌های جانبی ووکامرس دسترسی داشته و فروشگاه ووکامرسی خود را متناسب با شرایط خود پیکربندی کنید.

محصولات

یکی دیگر از منوهای ووکامرس منوی محصولات است. این منو شامل زیر منوی های : برچسب‌ها، محصولات، افزودن محصول و … است. برای افزودن محصولات به سایت خود می توانید به این منو مراجعه کنید.

بانصب این افزونه چند ابزارک به بخش پیشخوان وردپرس افزوده می شود به شرح هر کدام می پردازیم:

آخرین‌ بازبینی‌های ووکامرس

برای مشاهده نظرات و امتیازاتی که مشتریان به محصولات سایت داده اند می توانید به این منو مراجعه کنید.

وضعیت ووکامرس

همانطور که از نام این منو مشخص است وضعیت بخش های مختلف ووکامرس مانند: فروش، تعداد محصولات انبار، درآمد، سفارشات کامل یا ناقص در این منو نشان داده می شود.

ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس

برای راه اندازی فروشگاه آنلاین خود به موارد زیر نیاز خواهید داشت

  1. دامنه: می توانید نام کسب وکار خود را به عنوان دامنه سایتتان انتخاب کنید.
  2. اکانت میزبانی وب: به فضایی که با کمک آن محتوای سایت شما روی اینترنت قرار می گیرد اکانت میزبانی وب یا هاستینگ گفته می شود.
  3. کسب اطلاعات کافی با خواندن مقالات آموزشی
  4. گواهی SSL : SSL یک لایه امنیتی قوی به سایت شما اضافه می کند تا برای نگهداری اطلاعات مهم کاربران مانند: مدیریت اعتبارات، اطلاعات شخصی، شماره کارت و … ایمن باشد.

گام 1. تنظیم پلتفرم فروشگاه آنلاین

انتخاب یک پلتفرم مناسب مهمترین تصمیمی است که هنگام راه اندازی فروشگاه خود باید اتخاذ کنید. دو پلتفرم محبوب برای ساخت یک فروشگاه آنلاین وجود دارد. Shopfiy و وردپرس + ووکامرس.

Shopfiyیکی از پلتفرم های کاربردی و محبوب در زمینه تجارت الکترونیک است. تنها با لاگین کردن در این پلتفرم می توانید به فروش محصولات خود بپردازید. اما یک نقطه ضعف بزرگ در Shopfiy وجود دارد و آن راگیان نبودن این پلتفرم است. هزینه ماهانه استفاده از Shopfiy 29 دلار است. البته این تمام پولی که باید بپردازید نیست. اگر مایل باشیدکه از امکانات پیشرفته این پلتفرم بهره ببرید برای در اخیتار داشتن هر سرویس باید هزینه آن را نیز پرداخت کنید.

با توجه به موارد گفته شده معمولا اکثر کاربران پلتفرم وردپرس + ووکامرس را برای راه اندازی فروشگاه خود انتخاب می کنند. با دنبال کردن این مقاله می توانید به صورت گام به گام مراحل ساخت یک فروشگاه آنلاین را طی کنید.

گام 2. تنظیم وردپرس

پس از نصب افزونه ووکامرس در سایت خود، دکمه اجرای راه اندازی سریع را از منوی ووکامرس اتخاب کنید. با انتخاب این دکمه صفحه تنظیمات ووکامرس باز می شود.

در اولین صفحه از تنظیمات، اطلاعات شخصی و اطلاعات مرتبط با آدرس پستی و … از شما پرسیده می شود. فیلد ها را به دقت پر کنید. و سپس دکمه “بزن بریم” را انتخاب کنید.

در صفحه بعد همانطور که در تصویر زیر می بییند. باید نحوه پرداخت هزینه کالا ها را برای مشتریان مشخص کنید.

پس از تکمیل موارد فوق به بخش زیر منوی همگانی از منوی تنظیمات  مراجعه کرده و آدرس سایت وردپرس خود را وارد کنید. اگر سایت شما دارای گواهی ssl است برای آدرس خود از https استفاده کنید. اگر این گواهی را فعال نکرده اید باید از http در آدرس وردپرس خود استفاده کنید.

پس از اعمال تغییرات دکمه ذخیره تغییرات را از انتهای صفحه انتخاب کنید.

حال فروشگاه شما آماده است و تنها باید محصولات را به آن اضافه کنید.

گام3 . افزودن محصولات به فروشگاه آنلاین

برای وارد کردن محصولات در سایت از منوی “محصولات” زیر منوی “افزودن محصول جدید” را انتخاب کنید.

 

آیا برای شما مفید بود ؟
5/5
سئومپ

سئومپ

امروزه برای بهبود شرایط کسب و کارهای سنتی خود بهترین روش ایجاد و راه اندازی کسب‌وکار در فضای آنلاین است، ما در تیم سئومپ با تکیه بر دانش و تجربه چندین ساله در کنار شما هستیم تا برای تحقق رویاهایتان کمک کنیم. تا شما با هر مقایس از فعالیت سنتی خود بتوانید از فعالیت آنلاین خود کسب درآمد کنید

کانال تلگرامی سئومپ

پیج اینستاگرامی سئومپ