آموزش صفر تا صد کسب و کار اینترنتی

tutrial-wordpress
در این مقاله می خوانید...

آموزش صفر تا صد کسب و کار اینترنتی!

ما در این مقاله سعی کرده ایم کسب و کار اینترنتی را به شما اموزش بدهیم و بعد روش های مختلفی را برای داشتن کسب و کار اینترنتی  برای شما معرفی کنیم. قطعا انتظار می رود یک کسب وکار اینترنتی حتی بدون داشتن یک ریال سرمایه می تواند موفقیت های بزرگی از لحاظ مالی داشته باشد. چرا که خیلی از افراد  در این راه به موفقیت های بزرگی رسیده اند.

اما تعریف کسب و کار اینترنتی چیست؟

اگر کسی در بستر اینترنت یک کسب و کار اینترنتی برای خود راه اندازی کند و آن را مدیریت کند دارای یک کسب و کار اینترنتی است. که بسیاری از این کسب و کار ها می تواند در حیطه ی خانگی باشد یا به عنوان شغل مکمل مدیریت شود.

در دنیای اینترنت کسب و کار های متعددی راه اندازی شده اند که در حال اوج گرفتن و گسترش هستند و روز به روز در حال کشف شدن کسب و کار های جدید است.

شما هم می توانید کسب و کاری که به آن علاقه مندید راه اندازی و شروع به کسب درامد کنید ولی باید اول از همه فنون و تکنیک های کسب و کار اینترنتی را یاد بگیرید.

امروزه با توجه به اینکه شبکه های اجتماعی در بین کاربران ایرانی از محبوبیت خاصی برخوردار شده شما هم می توانید  در یک شبکه اجتماعی سرشناس هم کسب و کارتان را شروع کنید ولی با توجه به اینکه برای محبوب شدن نیاز به سرمایه کلان است این کار را بطور کامل رد می کنم چون تنها زمانی وب سایت بدون سرمایه اولیه محبوبیت پیدا می کند که همراه با مدیریت و بهینه سازی باشد.

انواع کسب و کار اینترنتی :

کسب و کار اینترنتی شامل سه دسته می باشد که آن را برای شما اینجا شرح می دهیم.

1 فروش محصول

امروزه خیلی از افراد علاقه دارند محصولات خود را به صورت انلاین سفارش دهند تا در وقت و هزینه ی زندگی و رفتن به مغازه صرفه جویی کنند. آمار های جستجوی گوگل در ایران نشان می دهد روزانه جستجو ها مربوط به خرید لوازم و سایر محصولات مختلف است و این امتیازی برای شماست که محصولات خود را با بهترین کیفیت به مشتریان خود در سراسر کشور به نمایش بگذارید.

در این روش کسب و کار اینترنتی محصول خود را به صورت مستقیم یا واسطه ای شروع به تبلیغ و فروش می کنید. البته جا دارد که بدانید  همه ی کسب و کارهای اینترنتی نیاز به دانش و مهارت و فنون خاص خودش را دارد این روش نیز در بین آنها قرار دارد.

1 روش مستقیم

در این روش شما محصول خود را به صورت مستقیم در بین مشتریان به نمایش می گذارید و به فروش می رسانید. به طور مثال لباس ، کار های دستی یا تابلو فرش تولید می کنید و محصولات خود را با دانشی که قبلا کسب کرده اید به فروش می رسانید که می تواند با پیک به مشتریان خود تحویل دهید.

2 روش واسطه ای

در این روش نیاز به تولید محصولی نیست تنها به عنوان واسطه ای محصولات مختلف را به فروش می رسانید.بسیاری از وب سایت های پرطرفدار و بزرگ ایران نیز از این الگو استفاده می کنند.برای شروع چنین روشی نیاز به انبار و انبارداری نیست تنها بعد هر سفارش توسط مشتری محصول مورد نظر را از تولید کننده خریده و به مشتری خود ارسال می کنید.

2 فروش خدمات

این روش کسب و کار اینترنتی نیز به صورت مستقیم یا واسطه ای می باشد که خدمات مختلفی در اختیار مشتریان خود قرار می دهد مثل شرکت های هاست و دامنه که بصورت مستقیم یا واسطه ای از شرکت های دیگر خدمات را در اختیار مشتریان خود قرار می دهد.

3 فروش محتوا

این روش نیز به عنوان یکی از راحت ترین روش ها برای فروش محصول دانست که می توانید کسب درآمد بسیار بالایی داشته باشید. چرا که اکثرا هزینه اولیه کمی دارد.

اگر شما هم می خواهید کسب و کاری با سرمایه اولیه شروع کنید می توانید روش فروش محتوا را انتخاب کنید که می تواند برای شما درآمد بسیار بالایی داشته باشد.

کسب و کار بعدی کسب و کار اینترنتی در منزل است

کسب و کار اینترنتی مزیت خوب و با ارزشی که دارد این است که ابتدا به دفتر یا شرکت نیازی ندارید و تمام کسب و کارهای اینترنتی خود را می توانید از منزل خود شروع کنید و در آینده به درآمد بالایی دست پیدا کنید.

با توجه به روش هایی بالا گفته شد اگر خودتان تولید کننده محصول نیستید می توانید با صرف وقت کم در هفته یا ماهانه بستگی به روشی که انتخاب می کنیددرآمد میلیونی داشته باشید. برای رسیدن به درآمد میلیونی باید ابتدا به کسب و کار اینترنتی مسلط باشید چرا که هیچ کاری وجود ندارد بدون اینکه آموزش لازم را کسب کرده باشید به درآمد میلیونی  رسید.

چگونه کسب و کار اینترنتی کنیم؟

1 شناسایی توانایی های فردی

ابتدا باید توانایی های خود را در زمینه های مختلف مشخص کنید اگر شما از توانایی خاصی برخوردار نیستید یا توانایی دارید که برای شروع کار نیاز به سرمایه ی بالایی دارید ،  هیچ مشکلی نیست شما می توانید مدیریت وب سایت مخصوصا روش تولید محتوا را استفاده کنید. بطور مثال اگر شما نقاش هستید می توانید نقاشی های جذاب و تابلو های تولید شده را به فروش برسانید.

2 انتخاب حوزه کاری

در انتخاب حوزه کاری نیز باید ابتدا مشخص کنید که در چه حیطه ای و با چه موضوعی می خواهید سایتتان رو مدیریت و پیش ببرید. ابتدا باید یک نظرسنجی کای انجام داده باشید که اغلب مردم بیشتر طرفدار و غلاقه مند به چه موضوعی هستند و سپس بر اساس آن حیطه ی کاری خودتان را مشخص کنید.مثلا اگر شما نقاش هستید شما می توانید در اینترنت سرچ کنید یا یک نظرسنجی انجام دهید و ببینید اغلب مردم چه نقاشی ها را دوست دارند و سپس بر اساس آن شروع به فعالیت در ان موضوع کنید.

3 راه اندازی سایت

شما در این مرحله موضوع کسب و کار اینترنتی خود را مشخص کردید و باید در قدم بعدی سایت مرتبط با این موضوع را راه اندازی کنید که برای راه اندازی سایت شما نیاز به یک هاست  و یک دامنه هستید. برای انتخاب دامنه یا همان آدرس سایتتان شما در انتخاب ان باید دانش کافی و دقت خاصی را باید داشته باشید چرا که در آینده این آدرس برند شما خواهد شد و سعی کنید در انتخاب دامنه از دامنه کوتاه و خوانا و زیبا استفاده کنید تا در ذهن مخاطبان نام خوبی ثبت شود و دوباره شانس انتخاب این سایت در دفعات بعدی برای شما بیشتر بشود اگر غیر از این باشد تعداد بسیار زیادی از مشتری یا مخاطبان ریزش پیدا خواهند کرد.

جمع بندی

تا اینجا بصورت مختصر و مفید آموزش های لازم برای راه اندازی کسب وکار اینترنتی را یاد دادم. نکته ی مهم بعدی این است که برای درآمد زایی از سایتتان و روند های جذب مخاطبان و موفقیت در این کار مدیریت سایت است که خود این جای چندین ساعت صحبت و بحث در حیطه ی کسب و کار اینترنتی دارد که در این مقاله امکان توضیح در مورد همه ی ابعاد فراهم نبود و باید خودتان با اراده بالا و بطور جدی پیگیر این موضوع باشید تا به یک کسب و کار اینترنتی موفق دست بیابید.

آیا برای شما مفید بود ؟
5/5
سئومپ

سئومپ

امروزه برای بهبود شرایط کسب و کارهای سنتی خود بهترین روش ایجاد و راه اندازی کسب‌وکار در فضای آنلاین است، ما در تیم سئومپ با تکیه بر دانش و تجربه چندین ساله در کنار شما هستیم تا برای تحقق رویاهایتان کمک کنیم. تا شما با هر مقایس از فعالیت سنتی خود بتوانید از فعالیت آنلاین خود کسب درآمد کنید

کانال تلگرامی سئومپ

پیج اینستاگرامی سئومپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *